AANMELDEN

Het missenseizoen is geopend,

schrijf je nu in voor Miss Supermodel Worldwide Netherlands & Miss Supermodel Worldwide Africa 2025!

 

Wij zijn op zoek naar een knappe en slimme jonge vrouwen die bereid zijn om hard te werken. Als Miss Supermodel Worldwide Netherlands en Miss Supermodel Worldwide Africa is het belangrijk om niet alleen mooi te zijn, maar ook sociaal, maatschappelijk betrokken en leergierig.

 

Bij ons staat diversiteit voorop, omdat dat is wat ons land zo uniek maakt – een smeltkroes van culturen. De winnaressen zal na de finale een jaar lang hét gezicht zijn van onze organisatie en zich bezig houden met een project waar zij voor staan.


De winnaressen zullen zoals de vorige missen, Lakeisha Babel, Kaylee Portegies Zwart en Michantely Lisse, Nederland of Afrika vertegenwoordigen bij de Miss Supermodel Worldwide-finale in New Delhi, India. 


Toelatingseisen

Miss Supermodel Worldwide Netherlands: Toegankelijk voor jonge vrouwen tussen 18 en 30 jaar, woonachtig in Nederland met de Nederlandse nationaliteit, ongehuwd en zonder kinderen.

 

Miss Supermodel Worldwide Africa: Open voor jonge vrouwen tussen 18 en 30 jaar, woonachtig in Nederland met de Nederlandse, Afrikaanse of gecombineerde nationaliteit, eveneens ongehuwd en zonder kinderen.


Mrs Supermodel worldwide Netherlands : Open voor vrouwen tussen de 18 en 30 jaar, woon achtig in Nederland met de Nederlandse Nationaliteit. Mag gehuwd zijn, kinderen, ongehuwd, alleenstaand, weduwe is toegestaan. 

Grijp deze unieke kans en word de ster van jouw eigen missie. Doe mee aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands en Miss Supermodel Worldwide Africa 2025 en maak geschiedenis!


SCHRIJF JE NU IN VOOR MSMWNL2025!