INSCHRIJVEN

Het missen seizoen is geopend en wij starten dit seizoen met een nieuwe website look en natuurlijk de zoektocht naar Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024.

De winnares van onze modellen verkiezing  zullen zoals onze winnaars, Lakeisha Babel , Kaylee Portegies zwart & Michantely Lisse Nederland vertegenwoordigen bij de Miss Supermodel Worldwide finale in India New Delhi. 

Wij zijn op zoek naar een knappe en slimme jonge vrouwen en mannen die bereid zijn om hard te werken. Miss Supermodel Worldwide Netherlands, Miss Supermodel worldwide Africa & Mister model worldwide Netherlands is sociaal, maatschappelijk betrokken en leergierig. Bovendien staat diversiteit bij ons bovenaan want dat is wat ons land zo uniek maakt, we zijn een multicultureel land. Tevens zullen alle winnaars zich na de finale een jaar lang bezig houden met een project waar zij voor staan. 

Tevens dienen onze kandidaten te voldoen aan de volgende eisen:

  • Miss supermodel wordwide Netherlands is toegangkelijk voor  jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederland’s nationaliteit,  ongehuwd, geen kinderen , minimaal 18 jaar tot 30 jaar.

  • Miss supermodel wordwide Africa is toegangkelijk voor jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederland’s, Afrikaans of gecombineerde nationaliteit,  ongehuwd, geen kinderen , minimaal 18 jaar  tot 30 jaar.

  • Mister model worldwide Netherlands is toegangkelijk voor jonge mannen die woonachtig zijn in nederlands met een Nederlands nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen , minimaal 19 tot 30 jaar. Voldoe jij aan alle eisen? Schrijf je dan nu in en wie weet zien we jou bij de casting.

MELD JE NU AAN VOOR 2024 !