BLOG

Sheraisa Winter behaalt tweede plaats bij internationale Miss Supermodel Worldwide-verkiezing

PERSBERICHT | De Nederlandse Sheraisa Winter (25) zet een topprestatie neer tijdens de Miss Supermodel Worldwide-verkiezing in New Delhi, India die plaatsvond op zaterdag 11 mei.  Dit is de tweede keer dat Nederland als first runner up eindigt in deze competitie: In 2022 nam Kaylee Portegies Zwart ook al de tweede plek in ontvangst en vorig jaar werd de Miss Style Icon subtitel gewonnen door voormalige miss Michantely Lisse.

Lees meer »

Sheraisa Winter gekroond tot Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024

PERSBERICHT | Afgelopen zaterdag schitterde het Dominion Centre in Amsterdam tijdens de finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. Vijf kandidaten, vertegenwoordigend de diversiteit van Nederland, streden om de prestigieuze titel. Na een avond vol glamour en talent is de 25-jaar oude Sheraisa Winter uit Almere gekroond tot de nieuwe Miss Supermodel Worldwide Netherlands. Zij neemt het stokje over van Michantely Lisse, die in 2023 de titel Miss Style Icon won tijdens de internationale verkiezing in India.

Lees meer »

Help ons sikkelcelziekte bekender te maken en onderzoek te financieren naar behandeling en genezing

Als organisatie omarmt Miss Supermodel Worldwide Netherlands diversiteit en streven wij naar vertegenwoordiging. Niet alleen in de modewereld maar ook op andere belangrijke sociale en maatschappelijke thema’s. Om die reden hebben we dit jaar het Sikkelcelfonds gekozen als goed doel om te steunen. Sikkelcelziekte is een vrij onbekende bloedziekte die vooral voorkomt bij zwarte mensen en mensen van kleur. Mogelijk is dat ook de reden dat deze ernstige ziekte minder bekend is en minder aandacht krijgt. Daar willen wij verandering in brengen!

Lees meer »

Supermodel Chats

Kom alles te weten over onze kandidaten in Supermodel Chats! 

Supermodel Chats: Aasiyah van Geenen

VALERIE VAN DEN BERG | Terwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. We trappen af met Gooische Beauty Aasiyah.

Lees meer »

Supermodel Chats: Kayleigh Raven

VALERIE VAN DEN BERG | Terwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Dit keer de Gelderse schone Kayleigh.

Lees meer »

Supermodel Chats: Mônica Fernandes de Freitas

Terwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Tiara Talks stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Dit keer de Almeerse met Braziliaanse roots: Miss Mônica.

Lees meer »

Supermodel Chats: Ryanne Bunicich

VALERIE VAN DEN BERG | Terwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Dit keer is de beurt aan Miss Ryanne.

Lees meer »

Supermodel Chats: Sheraisa Winter

VALERIE VAN DEN BERG | Terwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Last but not least: Miss Sheraisa.

Lees meer »

Meet the judges

Benieuwd naar de juryleden van de grande finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands? 

Ontmoet de juryleden van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024

VALERIE VAN DEN BERG | Met nog maar drie dagen te gaan tot de finale is het eindelijk tijd om alle juryleden aan jullie voor te stellen! Aan deze mensen de taak om aanstaande zaterdag de winnares te kiezen en de subtitles te verdelen. Met vijf prachtige kandidaten belooft dit een moeilijke opdracht te worden. Benieuwd wie er naast onze juryvoorzitters aan de jurytafel zitten tijdens de Grand Finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024? Lees dan snel verder!

Lees meer »

Meet the judges: Stefan en Robin Hoven Lieuw Choy

In de fascinerende wereld van missverkiezingen is er één naam die resonantie vindt als een ware pionier: Stefan en zijn partner Robin, de briljante geest achter 12 Months of Beauty en Miss Holland Now. Samen met , heeft Stefan een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse missverkiezingsscène. Met trots kondigen wij Robin aan als jurylid tijdens de finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024.

Lees meer »