Supermodel Chats: Sheraisa Winter

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 19:00

VALERIE VAN DEN BERGTerwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Last but not least: Miss Sheraisa.

Foto's door: Sammerity, MUAH: GlamourMakeup // Miss Supermodel Worldwide Netherlands


Naam: Sheraisa Winter

Leeftijd: 25
Woonplaats: Almere

Persoonlijke stijl: Ik ben me erg bewust van de kleding die ik draag! Het is heel uiteenlopend, want geen dag is hetzelfde. Combineren vind ik het leukst om te doen. Ik ga het liefst voor classy, comfortabel en bijtijds.


Wie is Sheraisa?

Mijn beide ouders zijn in Suriname geboren, ik ben zelf geboren in Amsterdam West en woon nu in Almere. Ik ben trots op mijn Surinaamse roots en draag die trots met me mee in alles dat ik doe.

 

Ik zou mezelf omschrijven als creatief, zorgzaam, oplossingsgericht en iemand met een luisterend oor. Ik ben van mezelf rustig in de omgang en vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in mijn bijzijn. 

 

Ik ben veel tijd kwijt aan schrijven, lezen en bezig zijn met het uitbreiden van mijn business. Andere activiteiten zoals avondjes uiteten met mijn naasten of het bezoeken van een leuk concert doe ik ook met regelmaat.

 

Wat zijn jouw grootste passies en interesses buiten de missverkiezing om?

Beauty en interieur zijn mijn twee grootste passies. De creativiteit die ik in beide kwijt kan is iets waar ik heel dankbaar voor ben. Het is een gegeven talent waar ik mij dagelijks in blijf ontwikkelen. Ik heb een passie voor het maken en bedenken van nieuwe dingen. Zo houd ik bijvoorbeeld van teksten en gedichten schrijven, maar het schrijven van bemoedigingen vind ik ook fijn om te doen. Hiermee schrijf ik aan mezelf, maar ik weet zeker dat een ander er ook bemoedigd door kan raken.

 

Wat zijn jouw doelen in het leven?

Ik ben erg ambitieus en durf ook zeker groot te dromen. Omdat ik geloof dat je alles kan bereiken waar je je mind op zet als je in jezelf gelooft. Een doel die ik wil waarmaken is het lopen van grote modeshows, dit is een onderdeel die ik tijdens mijn deelname aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands aan het perfectioneren ben.

 

Met mijn creativiteit en gedrevenheid om te ondernemen zie ik mijzelf in de toekomst succesvol zijn in de beauty branch. The goal is to find your purpose and do what makes you happy in life! Door het uitbreiden maar ook doorgeven van mijn kennis en persoonlijke groei, wil ik in de toekomst mensen inspireren te doen waar hun hart ligt.

 

Welke maatschappelijke kwesties liggen jou nauw aan het hart?

Het milieu is een kwestie waar ik mij voor inzet en ook graag verandering in zie omdat het een hele grote impact heeft op onze samenleving nu maar ook in de toekomst. Ook vind ik investeren in de jeugd erg belangrijk. Leeftijd zegt niks over de impact die je kan maken op iemands leven of situatie. De mening, handigheid en creativiteit van de jeugd is juist wat we nodig hebben

 

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Over 5 jaar heb ik een bedrijf opgebouwd die goed staat in de markt. Met een pand waar ik andere kan opleiden en inspireren te doen wat ze leuk vinden om te doen! Ik hoop over 5 jaar ook een platform te hebben gecreëerd waar ik mijn positieve bijdrage in de maatschappij kan delen door andere aan te sporen opzoek te gaan naar datgene waar ze energie van krijgen. Waar persoonlijke ontwikkeling op elk gebied voorop staat.

 

Waarom heb je besloten deel te nemen aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024?

Ik heb eerder meegedaan aan een missverkiezing waar ik als 2nd runner up ben geëindigd. Ik heb geleerd mij meer open te stellen voor anderen, uit mijn comfortzone te komen en mij niks aan te trekken van de negatieve meningen van andere. Want die zullen er altijd zijn, maar zijn niet relevant voor jou groei of process.

 

De casting dag heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om mee te doen aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands. Het hele team was zo uitnodigend! Ik heb mij de hele casting op mijn gemak gevoeld.

 

Ondanks dat het toch spannend kan zijn heeft het team mij gerust weten te stellen. De diversiteit en visie van de organisatie spraken mij meteen aan, daarom heb ik besloten om deel te nemen aan deze missverkiezing.

 

Wat wil jij bereiken als je Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 wint?

Ik hoop vooral de lijn door te trekken van mijn vorige ervaringen als miss. Mijn doel is om uit mijn comfortzone te komen en te groeien op persoonlijk vlak. Het is een hele mooie periode om opzoek te gaan naar de punten die ik wil verder ontwikkelen. Ik denk aan mijn catwalk skills en het poseren voor de camera. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar zijn ook deel van wie ik ben. Dit wil ik heel graag perfectioneren in mijn tijd met Miss Supermodel Worldwide Netherlands. 

 

Als volgende Miss Supermodel Worldwide Netherlands wil ik graag jonge dames inspireren. Vooral omdat ik een jonge, zwarte vrouw ben weet ik hoe belangrijk het is om een rolmodel te hebben die op jou lijkt. Representatie is zó belangrijk. Hoe meer we gezien en gehoord worden, hoe meer we andere jonge dames van kleur kunnen aansporen nooit te twijfelen aan wie zij zijn of waar zij vandaan komen. Het is juist je kracht om anders te zijn! Miss Supermodel Worldwide Netherlands is de juiste missverkiezing om deze boodschap te delen en ook werkelijk beeld te geven aan deze boodschap.
 

Volg Sheraisa's reis op haar sociale media


Levensmotto Sheraisa

“ I can do anything through Christ who gives me the power to do so”

Een tekst uit de bijbel waar ik mezelf elke dag aan herinner. Ik ben me ervan bewust dat ik God elke dag nodig heb, in alles wat ik doe wil ik hem betrekken. Dat kan iets heel kleins zijn, maar het kan ook een groot obstakel zijn waar ik op dat moment tegenaan loop. Door mijn zorgen, vreugde en plannen in God’s handen te leggen weet ik zeker dat ik alles aan kan en er niks is waar ik bang voor hoef te zijn. De rust die ik daardoor ontvang is iets waar ik heel dankbaar voor ben.


Is Sheraisa jouw favoriet voor de Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024-titel? Laat dan jouw stem horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.