MISS SUPERMODEL WORLDWIDE NETHERLANDS

 

 

Miss Supermodel Worldwide Netherlands (#MSMWNL) is een initiatief opgericht in door national director en eigenaresse Leila Aigbedion ook bekend als presentatrice , model en voormalig miss. Leila was begonnen met het organiseren van miss supermodel worldwide Africa (MSMWAfrica).  Deze missverkiezing focust zich op de ontwikkeling van jonge vrouwen met een Afrikaanse (diaspora) achtergrond.

De afgelopen 3 jaar hebben Leila en het team (Claudia Nzeba ) zich ingezet in het organiseren van Miss Africa Netherlands, wat jaarlijks gehouden (en uitverkocht) werd in theater De Meerse te Hoofddorp. Gedurende de laatste 3 jaren heeft het team zich ingezet in het vergroten van de bewustzijn rondom missverkiezingen, de ontwikkeling van jonge vrouwen en het tentoonstellen en vieren van Afrikaanse culturen. Per 2018 heeft het team besloten (#MSMWAfrica) Miss supermodel worldwide Africa op te zetten met als doel om te kunnen groeien en vrouwen extra te begeleiden in de mode wereld.

 

Nu is het zo dat zij een stapje verder willen gaan en heel Nederland de mogelijkheid willen geven om mee te doen, aangezien Nederland een zeer multicultureel land is. Miss supermodel wordwide Netherlands is toegangkelijk voor  jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederland’s nationaliteit,  ongehuwd, geen kinderen , minimaal 18 jaar (of word 18 voor de finale) tot 28 jaar.