MISS SUPERMODEL WORLDWIDE NETHERLANDS

 

 

Miss Supermodel Worldwide Netherlands (#MSMWNL) is een initiatief opgericht in door national director en eigenaresse Leila Onyeagbako ook bekend als presentatrice , model en voormalig miss. Leila was begonnen met het organiseren van miss supermodel worldwide Africa (MSMWAfrica).  Deze missverkiezing focust zich op de ontwikkeling van jonge vrouwen met een Afrikaanse achtergrond.

De afgelopen 3 jaar hebben Leila en het team zich ingezet in het organiseren van Miss Africa Netherlands, wat jaarlijks gehouden (en uitverkocht) werd in theater De Meerse te Hoofddorp. Gedurende de laatste jaren heeft het team zich ingezet in het vergroten van de bewustzijn rondom missverkiezingen, de ontwikkeling van jonge vrouwen en het tentoonstellen en vieren van Afrikaanse culturen. Per 2018 heeft het team besloten (#MSMWAfrica) Miss supermodel worldwide Africa op te zetten met als doel om te kunnen groeien en vrouwen extra te begeleiden in de mode wereld. En per 2021 heeft het team besloten (#MMWNL) Mister model worldwide Netherlands op te zetten. De organisatie van mister model worldwide Nertherlands geeft jonge mannen met een Nederlandse achtergrond het platform en potentieel om te groeien, zich te ontwikkelen en te slagen als professionele modellen. De winnaar van Mister Model Worldwide zal Nederland vertegenwoordigen op de internationale mannenverkiezing Mister Model Worldwide in India, New Delhi.

 

  • Miss supermodel worldwide Netherlands is toegankelijk voor jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen, minimaal 18 jaar tot 28 jaar.

  • Miss supermodel worldwide Afrika is toegankelijk voor jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederlandse, Afrikaans of gecombineerde nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen, minimaal 18 jaar tot 28 jaar.

  • Mister model worldwide Netherlands is toegankelijk voor jonge mannen die woonachtig zijn in Nederlands met een Nederlands nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen , minimaal 19 tot 30 jaar.