MEEST GESTELDE VRAGEN

 1. Is er een deelname fee?

Deelnemen aan een verkiezing is een investering in jezelf. Hier zitten enkele kosten aan verbonden. De fee voor de supermodel en mistermodel verkiezingen ligt relatief laag in vergelijking wat je terugkrijgt. Als je je ontwikkelt in het zoeken van je eigen sponsoren hoeft jouw deelname aan een verkiezing niet veel tot niks te kosten. Zie je deelname als een opleiding. Ook hiervoor betaal je lesgeld. Bij de miss supermodel en mister model worldwide verkiezing word je in feite opgeleid tot een Miss, Mister, Model of Acteur. Je leert competenties aan die je de rest van je leven kan gebruiken en ontwikkel jij jezelf als persoon. Hier heb je je hele verdere leven profijt van.

 1. Zijn miss en mister verkiezingen doorgestoken kaart?

Nee. Bij supermodel en mister model worldwide word je naast de finale avond (40%) beoordeeld op het traject (60% tijdens de trainingen o.a. motivatie, styling en inzet).

 1. Moet je om mee te kunnen doen model zijn?

Nee als je ambitie hebt om model te worden ben jij bij ons bij het juiste adres.

 1. Zijn jullie een modellenbureau?

Nee wij zijn een verkiezing maar tijdens ons traject krijg je alle in en outs van het modellenwerk maar na het traject kan je wel beginnen met modellenwerk. 

 1. Wat zijn de toelatingseisen?

 • Miss supermodel worldwide Netherlands is toegankelijk voor jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen, minimaal 18 jaar tot 28 jaar.
 • Miss supermodel worldwide Afrika is toegankelijk voor jonge vrouwen die woonachtig zijn in Nederland met een Nederlandse, Afrikaans of gecombineerde nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen, minimaal 18 jaar tot 28 jaar.
 • Mister model worldwide Netherlands is toegankelijk voor jonge mannen die woonachtig zijn in Nederlands met een Nederlands nationaliteit, ongehuwd, geen kinderen, minimaal 19 tot 30 jaar. 
 1. Hoelang duurt het traject van deelname?
  Het traject duurt maximaal drie maanden. Tijdens dit traject worden diverse activiteiten aangeboden


-Catwalk training
-Fotoshoots
-Public speaking training
-Social mediatraining
-Booth camp, sport en bewegen
-Bezoek aan fashion evenement
-Modeshow lopen
-Styling workshops

 

Zie onderstaande bestand voor meer informatie.