TICKETS

Mis het niet: Kaartverkoop Miss Supermodel Worldwide Netherlands is begonnen!

Beste modefanaten en glamourliefhebbers,

Het is zover! De kaartverkoop voor hét modieuze evenement van 2024 is van start gegaan. Op 24 februari 2024 zal het Dominion Centre Duivendrecht bruisen van elegantie en stijl, want daar zal de verkiezing van Miss Supermodel Worldwide Netherlands plaatsvinden.

📍 Locatie: Dominion Centre Duivendrecht - Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam, Nederland.

We nodigen je uit om getuige te zijn van een onvergetelijke avond, waar de meest uitblinkende topmodellen strijden om de titel van Miss Supermodel Worldwide Netherlands. De catwalk zal getransformeerd worden tot een podium vol gratie, schoonheid en zelfvertrouwen.

Dit is niet zomaar een modeshow; het is een viering van diversiteit, empowerment en het vieren van schoonheid in al haar vormen. We beloven je een spectaculaire show die de standaarden van modellenwerk naar nieuwe hoogten zal tillen.

🎟️ Kaarten zijn nu verkrijgbaar! Mis de kans niet om deel uit te maken van deze glamoureuze avond.

Bestel je kaarten nu en verzeker jezelf van een plekje bij dit spraakmakende evenement. De verwachtingen zijn hooggespannen en wij beloven dat deze avond de modewereld zal verlichten met stralende schoonheid en buitengewone stijl.

Dus, wie wordt gekroond tot de meest uitmuntende topmodel van het jaar? Ontdek het op 24 februari 2024!

Mis het niet. Koop nu je kaarten en bereid je voor op een betoverende avond vol mode, allure en onvergetelijke momenten.

Tot ziens op de catwalk!