Ontmoet de juryleden van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024

Gepubliceerd op 21 februari 2024 om 19:00

VALERIE VAN DEN BERG | Met nog maar drie dagen te gaan tot de finale is het eindelijk tijd om alle juryleden aan jullie voor te stellen! Aan deze mensen de taak om aanstaande zaterdag de winnares te kiezen en de subtitles te verdelen. Met vijf prachtige kandidaten belooft dit een moeilijke opdracht te worden. Benieuwd wie er naast onze juryvoorzitters aan de jurytafel zitten tijdens de Grand Finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024? Lees dan snel verder!


Melissa Bottema

Melissa Bottema is 23 jaar oud en komt uit Winssum, Groningen. Nadat ze Nederland eerder al internationaal vertegenwoordigde, werd ze Miss Grand Groningen, en wist ze de nationale titel te veroveren. Ze heeft Nederland vorig jaar Vietnam vertegenwoordigd bij Miss Grand International, één van de grootste internationale verkiezingen die er op dit moment bestaat. In Vietnam is Melissa na een verbluffend resultaat 5th Runner-up geworden en mocht zij een aantal weken met de rest van de top 10 reizen door Azië om het platform te vertegenwoordigen.

 

Melissa is een perfecte aanvulling aan de jury van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 omdat zij als geen ander weet wat er van een miss verwacht wordt op een groot internationaal podium.

William Osei Bonsu

Deze fotograaf van Sammerity weet mensen perfect vast te leggen op beeld. Als partner van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 heeft hij alle officiële foto's gemaakt van de finalisten van dit jaar. Met zijn scherpe blik bepaalt hij tijdens de finale wie de titel "Miss Photogenic 2024" in de wacht gaat slepen op basis van zijn samenwerking met de kandidaten eerder in het traject.

Luna-Isabella Stienstra

Luna-Isabella is in 2020/21 gekroond tot Miss Intercontinental Limburg en heeft in 2023 de titel Miss Supranational Netherlands in de wacht gesleept. Tijdens de internationale verkiezing van Miss Supranational heeft deze beauty de top 12 gehaald. Luna's doel is altijd geweest om, door middel van haar eigen levenservaring en visie, jong volwassenen te helpen en stimuleren bij talentontwikkeling. Zo geeft zij Masterclasses op middelbare scholen en probeert zij overal te helpen waar nodig. 

Waar Luna vooral op gaat letten tijdens het jureren bij Miss Supermodel Worldwide Netherlands is wie er echt comfortabel is op het podium. Tijdens de Grand Finale gaat zij op zoek naar de finalist die haar aandacht direct trekt met een overrulende energie en laat zien dat ze gemaakt is voor het podium.

Ilyas Chaouki

De 22-jarige Ilyas Chaouki is de huidige, en eerste, Manhunt Netherlands waardoor hij symbool staat voor de moderne man. In mei zal hij dan ook ons land vertegenwoordigen tijdens de Manhunt International-verkiezing in Thailand. De Udenaar is trots op zijn Marokkaans-Nederlandse roots en laat graag zien dat geen enkel lat ooit te hoog is zolang je er maar met de volle overtuiging voor gaat. Zijn national director, Lyron Martina, heeft een grote rol gespeeld in het traject van Miss Supermodel Worldwide Netherlands als de catwalkcoach van onze finalisten. 

 

Tijdens de finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 zal Ilyas de kandidaten beoordelen op het zelfvertrouwen die zij uitstralen op het podium. Door de ervaringen die hij het laatste jaar heeft opgedaan als Mister en de kennis die hem is bijgebracht door zijn national director, is hij er helemaal klaar voor om als jurylid deel te nemen aan onze Grand Finale.

Swelia Da Silva Antonio

Swelia Da Silva Antonio, een Haagse miss met Angolese roots, is een bekend gezicht op het Nederlandse pageant podium. Na haar deelname in 2020 aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands, waar ze de 1e Runner-up werd, heeft Swelia een opmerkelijke transformatie ondergaan tot een echte pageant queen.

 

Haar reis bereikte nieuwe hoogten toen ze in 2021 werd verkozen tot Miss Supranational Netherlands, waarbij ze Nederland vertegenwoordigde op het wereldtoneel en als 8e werd geplaatst tijdens de finale in Polen. Maar Swelia's avontuur stopte daar niet. 

In 2022 vertegenwoordigde ze Angola op het prestigieuze podium van Miss Universe. Als voormalig deelneemster van Miss Supermodel Worldwide Netherlands begrijpt Swelia heel goed hoe het is om op ons podium te staan. Haar ervaring op het podium, van lokale competities tot internationale vertegenwoordiging, geeft haar een uniek perspectief als jurylid voor Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024.

Daniel Mbouda

Met zijn roots in Kameroen en een indrukwekkende lengte van 198 cm, heeft Daniel een opmerkelijke staat van dienst in de wereld van schoonheidswedstrijden. Hij werd in 2016 bekroond Mister Cameroon, won de titel Mister Francophonie in 2018 en behaalde de 4e plaats bij Mister Supranational in 2023 nadat hij de eerste Mister Supranational Cameroon ooit werd. Naast zijn successen in de pageantwereld, is Daniel ook een toegewijde student-advocaat in Parijs en houdt hij zich graag bezig met basketballen in zijn vrije tijd.

 

Als jurylid van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 richt hij zich vooral op de energie die de kandidaten uitstralen naar het publiek, en moedigt hij onze finalisten aan om alles te geven op het podium.

Madagaskatwins

Last but not least voelen we ons vereerd om deze juryleden aan te kondigen: De Madagaskatwins (ookwel bekend als @2sectwinsofficial)! Deze mannen ken je gegarandeerd van hun filmpjes op TikTok en Instagram, waarbij zij de leukste en grappigste elementen van de Nederlandse cultuur toelichten. Van de Nederlandse taal, tot onze fietscultuur- elk facet van ons prachtige land wordt met een loep uitgelicht op hun kanalen. Hiernaast zijn ze als muzikanten actief en hebben zij recentelijk nieuwe nummers uitgebracht. De tweelingbroers van Nigeriaanse afkomst hebben inmiddels een enorm grote following opgebouwd op deze platforms en kunnen worden toegevoegd aan het rijtje Nederlandse royalty van social media.

 

Tijdens de finale zullen zij het meest kijken naar de persoonlijkheden van de finalisten op het podium én zullen zij de titel "Miss Best Body 2024" weggeven aan één van onze finalisten. Als echte online personalities kunnen zij goed beoordelen wie er het best laat zien zijn wie zij is, waar zij voor staat en wat haar doelen zijn als de nieuwe Miss Supermodel Worldwide Netherlands. Hopelijk vinden jullie het net zo "pindakaas" als wij dat zij met de andere geweldige juryleden deelnemen aan de Grand Finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024, see you there!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.