Meet the judges: Stefan en Robin Hoven Lieuw Choy

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 12:00

In de fascinerende wereld van missverkiezingen is er één naam die resonantie vindt als een ware pionier: Stefan en zijn partner Robin, de briljante geest achter 12 Months of Beauty en Miss Holland Now. Samen met , heeft Stefan een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse missverkiezingsscène. Met trots kondigen wij Robin aan als jurylid tijdens de finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024.

Foto: Robin (l) en Stefan (r)/12 Months of Beauty

Schoonheid en presentatie 

Stefan en Robin zijn de national directors van verschillende welbekende missverkiezingen waaronder Miss Supranational Netherlands, Mister Global Netherlands en grand slam titel Miss Grand Netherlands. Met hun organisatie 12 Months of Beauty hebben zij een enorme reputatie opgebouwd als dé pageant coaches waar heel Nederland bij aanklopt voor hulp bij nationale- en internationale verkiezingen. Stefan en Robin weten als geen ander hoe missen en misters zich het beste kunnen presenteren op een groot podium en zij leren onze kandidaten hoe zij hun boodschap het beste over kunnen brengen op het publiek.

Miss Holland Now

Hiernaast zijn Stefan en Robin de drijvende kracht achter Miss Holland Now, het platform die de rijke geschiedenis van Nederlandse schoonheidswedstrijden in kaart brengt. Miss Holland Now biedt een inzicht in de evolutie van miss- en misterverkiezingen in Nederland. Zo interviewen zij ook de winnaressen van verschillende Nederlandse verkiezingen, waaronder de winnaressen van Miss Supermodel Worldwide Netherlands.

 

Foto (van links naar rechts): Robin, Melissa Bottema (Miss Grand Netherlands), Stefan/12 Months of Beauty

 

Een van de meest invloedrijke onderdelen van dit duo's bijdrage aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 is hun rol als pitchcoaches voor onze kandidaten. Zij begeleiden onze missen met het schrijven van hun finalepitch en helpen bij het perfectioneren van hun presentatievaardigheden. Dit duo begrijpt als geen ander dat echte schoonheid niet alleen in uiterlijk schuilt, maar ook in de kunst van het presenteren en het uitstralen van een algehele presence.

Stefan en Robin's rol in de jury

Als jurylid gaan Robin en Stefan verder dan het oppervlakkige beoordelen van schoonheid. Hun expertise stelt hen in staat om de finalisten te evalueren op hun presentatievaardigheden en algemene uitstraling. Door jaren van ervaring binnen de missverkiezingswereld hebben zij een scherp oog ontwikkeld voor de subtiliteiten die een kandidaat onderscheiden en haar tot een ware queen maken.

 

De kritische blik en passie voor schoonheidswedstrijden maken Stefan en Robin een onschatbare aanwinst voor de jury van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. We kijken ernaar uit om samen met hen het meest glamoureuze evenement van het jaar te vieren tijdens de finale van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. 

 

Zien we je daar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.