Supermodel Chats: Kayleigh Raven

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 19:00

VALERIE VAN DEN BERGTerwijl wij langzaam aftellen naar de finale van 24 februari, stellen wij jullie graag voor aan de kandidaten van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024. In Supermodel Chats stellen wij onze kandidaten belangrijke vragen zodat jullie, net als ons, erachter kunnen komen waarom zij stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Kom alles te weten over wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden en wat hun doelen zijn in deze interviewreeks. Dit keer de Gelderse schone Kayleigh.

Foto's door: Sammerity/GlamourMakeup-Miss Supermodel Worldwide Netherlands


Naam: Kayleigh Raven
Leeftijd: 20
Woonplaats: Ede

Favoriete kledingmerk/stijliconen: Madison Beer, Sabrina Carpenter en Hwasa van Mamamoo zijn gewoonweg mijn go-to inspiratiebronnen als het op stijl aankomt. Ze hebben allemaal zo'n unieke vibe die me helemaal aanspreekt. Madison Beer straalt moeiteloze glamour uit. Haar stijl is chic en tegelijkertijd edgy, en ze weet altijd de perfecte balans te vinden tussen trendy en tijdloos. Dan hebben we Sabrina Carpenter, die gewoonweg prachtig is. Haar stijl is fris, jong en een tikkeltje eigenwijs. Ze heeft deze geweldige manier om eenvoudige stukken te transformeren tot iets helemaal unieks. Ik hou ervan hoe ze risico's durft te nemen en altijd voor iets vernieuwends gaat. En laten we het hebben over Hwasa van Mamamoo - een waar stijl-icoon. Ze is zo krachtig en zelfverzekerd, en dat straalt door in haar kledingkeuzes. Haar outfits zijn vaak gedurfd en vol zelfexpressie, wat ik echt bewonder.

Persoonlijke stijl: Mijn gevoel voor mode is een beetje als mijn persoonlijkheid - veelzijdig, onvoorspelbaar en altijd in ontwikkeling. Het is niet over nadenken, maar gewoon dragen waar ik blij van word. Voor mij is mode gewoon een manier om mezelf uit te drukken, zonder regels of beperkingen. Het draait allemaal om plezier hebben en laten zien wie ik ben, elke dag opnieuw. Of het nu chill en comfy is of helemaal over de top, zolang het authentiek is, is het helemaal mijn ding.


Wie is Kayleigh?

Ik ben een 20-jarige vrouw die haar eerste stappen in het leven heeft gezet in een knus dorpje in Drenthe. Mijn reis bracht me naar Ede, waar ik nu samenwoon met mijn vriend.

 

Mijn verleden is niet zonder zijn uitdagingen geweest. Als tiener heb ik de harde realiteit van pesten ondervonden. Maar ik heb me niet laten definiëren door die moeilijke periode. Integendeel, het heeft me gevormd tot de krachtige, sociale persoon die ik vandaag ben. Mijn passie voor dieren leidde me eerst naar de wereld van de paraveterinair, maar mijn nieuwsgierigheid en bereidheid om nieuwe paden te bewandelen brachten me naar de levendige sfeer van de horeca. Hier vind ik vreugde in het omgaan met mensen en het creëren van memorabele ervaringen. 

 

Nu ik mijn eigen weg ben gegaan, wil ik meer zijn dan alleen een persoon met een verhaal. Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen die gepest zijn of worden. Mijn missie is om hoop en inspiratie te bieden, om te laten zien dat het mogelijk is om te groeien, te bloeien en sterker terug te komen na moeilijke tijden. Ik hoop anderen aan te moedigen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken. Samen kunnen we laten zien dat er altijd een weg is naar positiviteit en zelfliefde, zelfs na de donkerste dagen.

 

Ik ben de persoon die altijd in is voor gezelligheid en graag anderen om me heen heb. Ik houd ervan om doelen te stellen en er vol gas voor te gaan. Creatief denken is mijn tweede natuur, of het nu gaat om oplossingen bedenken of gewoon lekker creatief bezig zijn. Daarnaast ben ik erg beschermend en zorgzaam. Mijn vrienden en familie gaan voor alles, en ik zet me altijd in om hen te steunen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen om te leren.

 

Heb je hobby's of activiteiten waar je veel tijd aan besteedt?

Mijn diverse passies en interesses vormen mijn leven buiten de schijnwerpers van de missverkiezing om en dragen bij aan mijn persoonlijke groei en welzijn. Mijn werk in de horeca is als een feestje elke dag. Met allerlei mensen praten, lekker eten serveren, en een goede sfeer neerzetten, daar leef ik voor. K-pop is mijn muzikale verslaving. De muziek, choreografieën, en teksten die ergens over gaan, ze weten me altijd in de juiste stemming te krijgen. Maar natuurlijk is er ook tijd voor m'n vriend. Samen de leukste dingen doen, lachen tot we niet meer kunnen - dat maakt het leven echt de moeite waard. Daarnaast maken dieren mij erg blij. Of het nou mijn eigen huisdieren zijn of gewoon wilde dieren bewonderen, ik hou eigenlijk van alles met pootjes en een snuit. Dit alles vormt mijn wereld buiten de missverkiezing. Het is een bonte mix van klanken, avonturen en heel veel liefde. En eerlijk? Ik zou het voor geen goud anders willen.

Mijn dagen draaien om drie dingen waar ik helemaal in op ga: Noah en Jewel, mijn eigen paarden, en Jiggy, mijn bijrijdpaard. Elk met hun eigen persoonlijkheid en avonturen die we samen beleven. Dan hebben we het dansen op K-pop, waar ik me bezig hou met het leren van choreografieën. De intense choreografieën van mijn favoriete groepen leren en mijn eigen draai geven aan de muziek: Dansen brengt een energie in mijn leven die met niets anders te vergelijken is. Tot slot ben ik ook vaak aan het tekenen, dat is echt mijn chillmomentje. Tekenen is mijn manier om gedachten en emoties tastbaar te maken, zonder daar woorden voor hoeven te gebruiken.

 

Wat zijn jouw doelen in het leven?

De toekomst? Die zie ik als een avontuur dat wacht om ontdekt te worden! Ik heb zoveel dromen en doelen waar ik enthousiast over ben. Ten eerste, wil ik graag ooit mijn eigen bedrijf starten. Het idee om iets van mezelf te creëren, waar ik mijn passies en ideeën tot leven kan brengen, geeft me een enorme boost. Het is als het hebben van mijn eigen speeltuin, maar dan eentje waar ik echt serieus mee aan de slag ga. En dan, ja, een gezin stichten. Ik zie mezelf als een toekomstige moeder, met alle liefde en chaos die daarbij hoort.  Het vooruitzicht om te zien hoe zo'n klein mensje de wereld ontdekt, is gewoon hartverwarmend. Nu, iets wat heel persoonlijk voor me is, is een voorbeeld zijn voor mensen die gepest worden. Been there, done that. 

Ik wil laten zien dat je ondanks pestgedrag sterker kunt worden. Positiviteit en veerkracht zijn krachten die je verder brengen dan pijn uit het verleden. En natuurlijk wil ik niet stilzitten als het gaat om anderen helpen. Goede doelen hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart. Of het nu gaat om dieren, onderwijs of gezondheid, ik wil iets terugdoen en de wereld een beetje mooier maken. Kortom, mijn toekomst ziet er kleurrijk uit, vol creativiteit, liefde, positiviteit en avontuur. Het gaat niet alleen om het bereiken van doelen, maar ook om het genieten van de reis en onderweg anderen te inspireren om ook het beste uit het leven te halen.

 

Welke maatschappelijke kwesties liggen jou nauw aan het hart?

Ten eerste, ongelijkheid. Het idee dat sommige mensen simpelweg minder kansen hebben op basis van hun achtergrond is voor mij onacceptabel. Ik geloof in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt, je gender of je huidskleur. Het is niet alleen een kwestie van rechtvaardigheid, maar ook van het benutten van het volledige potentieel van onze samenleving. Daarnaast houd ik me bezig met milieukwesties. De planeet is ons thuis, en het doet me pijn om te zien hoe we het behandelen. Klimaatverandering, ontbossing, plasticvervuiling, dit zijn dringende problemen die vragen om aandacht en actie. Ik voel een verantwoordelijkheid om bewustere keuzes te maken en anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ook mentale gezondheid staat hoog op mijn lijst. Het taboe doorbreken rondom geestelijke gezondheid is essentieel. Ik wil dat mensen weten dat het oké is om niet oké te zijn en dat het vragen om hulp een teken van kracht is. We moeten meer steun bieden en begrip tonen, omdat iedereen worstelt met zijn eigen gevechten. Tenslotte, onderwijs. Het is de sleutel tot empowerment. Toegang tot kwalitatief onderwijs zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Het is de manier om de cyclus van armoede te doorbreken en individuen de kans te geven om hun volledige potentieel te bereiken.

 

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar zie ik mezelf als een ondernemende krachtvrouw die haar eigen bedrijfje heeft opgebouwd. Mijn passie en toewijding hebben geleid tot de creatie van iets waar ik trots op ben, een project dat niet alleen mijn eigen groei weerspiegelt, maar ook anderen inspireert. Mijn bedrijf is niet slechts een zakelijk streven; het is een platform voor inspiratie, vooral voor degenen die gepest worden. Ik wil een stem zijn voor hen, een bron van kracht en bemoediging. Mijn eigen ervaringen hebben me gevormd tot de vrouw die ik vandaag ben, en ik wil anderen aanmoedigen om hun eigen unieke kracht te omarmen. Daarnaast zie ik mezelf als een bron van empowerment voor vrouwen, een soort 'powerwoman' die laat zien dat je je dromen kunt najagen, ongeacht de obstakels. Ik wil anderen aanmoedigen om hun potentieel te omarmen en te geloven in de kracht die ze bezitten om hun doelen te bereiken. Naast mijn zakelijke bezigheden wil ik mezelf ook verdiepen in nieuwe onderwerpen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke kwesties of technologische trends, ik blijf mezelf uitdagen om te groeien. En niet te vergeten, in mijn visie voor de toekomst zie ik mezelf actief betrokken bij goede doelen. Ik wil mijn tijd, middelen en energie inzetten om een positieve impact te hebben op de wereld om me heen. Of het nu gaat om milieukwesties, onderwijsprojecten of sociale rechtvaardigheid, ik wil een verschil maken en bijdragen aan een betere toekomst. Kortom, over vijf jaar zie ik mezelf niet alleen als een succesvolle ondernemer, maar ook als een inspiratiebron voor anderen, een krachtige supporter van vrouwen, een leergierige geest en een betrokken activist voor goede doelen. Het is mijn visie om mijn leven te vullen met betekenisvolle activiteiten die niet alleen mijzelf, maar ook anderen verrijken.

 

Wat heb je geleerd uit je eerdere ervaringen als miss?

Zelf heb ik meegedaan aan mijn 1e missverkiezing toen ik 16 was, dit was Miss Teen Universe Netherlands. Het lijkt bijna een andere wereld, dit was een tijd waarin ik zoekende was naar wie ik was en wie ik wilde worden. Nu, op 20-jarige leeftijd, kan ik met zekerheid zeggen dat het me een ongelooflijke groei heeft gebracht. Tijdens mijn eerste traject in de missverkiezing werd ik geconfronteerd met uitdagingen en ontdekte ik stukjes van mezelf die ik nog moest begrijpen. Het was een periode van zelfontdekking, waarin ik me bewust werd van mijn eigen kracht en leerde dat ik er ook mocht zijn. Hoewel ik destijds niet de kroon mocht dragen, kreeg ik iets dat veel meer waardevol was: een dieper begrip van wie ik ben en wie ik wil zijn. Nu, vier jaar later, ben ik een totaal ander persoon. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, mijn overtuigingen zijn versterkt en ik heb geleerd om trots te zijn op de persoon die ik ben geworden. Het proces van de missverkiezing heeft me niet alleen gebracht waar ik ben, maar heeft me ook geholpen om te bloeien in mijn eigen schoonheid, binnen en buiten.

 

Waarom heb je besloten deel te nemen aan Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024?

Het besluit om deel te nemen aan de missverkiezing kwam doordat ik buiten mijn comfortzone wilde treden en persoonlijk wilde groeien. Voor mij is het meer dan alleen een schoonheidswedstrijd; het is een kans om mezelf uit te dagen, zowel fysiek als mentaal, en te ontdekken wat er mogelijk is wanneer ik mijn grenzen verleg. Het idee om deel uit te maken van een groep sterke vrouwen die niet bang zijn om zichzelf te zijn, sprak me aan. Ik wilde laten zien dat schoonheid niet alleen gaat om hoe je eruitziet, maar ook om zelfvertrouwen en authenticiteit. 

Door mijn verhaal te delen met behulp van de missverkiezing, hoop ik anderen aan te moedigen om hun eigen pad te volgen en te geloven in hun eigen waarde. Ik wil een stem zijn voor degenen die zich misschien niet gehoord voelen, en laten zien dat het mogelijk is om boven pestgedrag uit te stijgen en te bloeien in je eigen pracht.

 

Wat wil jij bereiken als je Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024 wint?

Ik doe mee aan deze missverkiezing omdat ik wil ontdekken wat ik allemaal in mijn mars heb. Het is voor mij niet alleen een kans om een prachtige kroon te scoren, maar vooral om te groeien als persoon. Ik hoop mezelf beter te leren kennen, om nog zelfverzekerder en krachtiger te worden. Het is een soort avontuur van zelfontdekking waar ik super enthousiast over ben. Daarnaast wil ik een boodschap uitdragen die verder gaat dan looks. Ik wil laten zien dat echte schoonheid van binnenuit komt en dat we allemaal verschillend mogen zijn. Door mijn verhaal te delen, hoop ik anderen aan te moedigen om zichzelf te omarmen en te geloven in hun eigen unieke kracht. Het is voor mij meer dan alleen maar een wedstrijd; het is een kans om een beetje positieve verandering teweeg te brengen. En laten we eerlijk zijn, het lijkt me ook gewoon superleuk om samen met de andere geweldige vrouwen een enorm leuke tijd te hebben!

 

Na de missverkiezing kijk ik uit naar een periode van verdere persoonlijke ontwikkeling en genieten van het leven. Het avontuur op dit podium heeft me tot nu toe niet alleen nieuwe inzichten in mezelf gegeven, maar heeft ook mijn honger naar groei verder aangewakkerd. Mijn plannen omvatten het blijven ontdekken van nieuwe mogelijkheden en mijn passies verder te verkennen. Of het nu gaat om verdieping in mijn carrière, het leren van nieuwe vaardigheden of het ontdekken van nieuwe interesses, ik wil mezelf blijven uitdagen en evolueren. Tegelijkertijd is het net zo belangrijk om te genieten van het hier en nu. Dat betekent quality time doorbrengen met dierbaren, nieuwe ervaringen opdoen, en simpelweg waarderen wat het leven te bieden heeft. Soms draait het niet om de grote momenten, maar om de kleine geluksmomentjes die het leven kleur geven. Als een rolmodel wil ik mijn reis van groei en zelfontdekking voortzetten en dit delen met anderen. Of het nu gaat om het aanmoedigen van zelfliefde, het bevorderen van positiviteit of het delen van ervaringen die anderen kunnen inspireren, mijn rol als voorbeeld zie ik als een constante missie.

 

Volg Kayleigh's reis op haar sociale media


Levensmotto Kayleigh

"You only have one life to live, make sure that its yours."

Deze quote herinnert me er aan dat dit mijn avontuur is. Geen tijd om me te laten meeslepen door wat anderen willen. Dus waarom niet gewoon mijn eigen ding doen, mijn eigen weg gaan? Het is mijn leven, en ik ga ervoor zorgen dat het echt van mij is!


Is Kayleigh jouw favoriet voor de Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024-titel? Laat dan jouw stem horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.